Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Part 6 Learn More

Menn har på et eller annet tidspunkt lurte på om kvinner stille spørsmål for å teste dem. Det enkle svaret er ja. Hvordan kan et menneske vet hvordan de skal svare på spørsmål riktig å enten begynne eller styrke et forhold? Vel, er det første alternativet å ha flere feil og til slutt få en ledetråd. Det andre alternativet er å lære hva spørsmålene egentlig mener.

Ofte logiske menn tror sannheten vil være det beste svaret. Det avhenger av spørsmålet og mottak feil svar vil bringe. Tenk deg at du er ute på en første date med en kvinne som du tror har langsiktige potensialet og spør hun den fryktede spørsmålet etter din bouncy servitør blader. Eller kanskje hun spør deg etter noen varme kvinne saunters ved bordet ditt.

Q: Tror du hun er attraktiv?
Den upassende svaret ville bli ja, selv om det er sant.

Erklærte kvinnen er stygg vil ikke hjelpe heller. Det er en åpenbar løgn. En enkel skuldertrekk og noe om henne å være i orden eller annerledes, men ikke din type, fungerer best. Deretter følger den opp med noe om hvorfor daten din er din type.

I sannhet, ville hun den tryggheten og testet deg for å se om du hadde en omflakkende øyet. Uforberedt menn skyter seg selv i foten med sine svar.

Et annet spørsmål maskerer seg som ikke hva det ser ut til å være.

Q: Hva tenker du på?
De fleste kvinner ikke ønsker å vite hvis du tror dine jeans er for stramme, eller at du tenker på noen midtsidemodell. Sannferdig, kan de selv akseptere at mannen tenker på ingenting. Hva de ønsker er din oppmerksomhet. En mann kan snu spørsmålet rundt og spør hva som er på hennes sinn i stedet.

Den ultimate spørsmålet er når lyset av livet ditt dukker opp og kunngjør med et stort smil, "Legg merke til noe annerledes?"

Stol på meg. Det er noe annerledes. Det kan være en ny frisyre, antrekk, eller til og med noe så lite som en ny spiker farge. Det vil sannsynligvis ikke være opplagt til den mannlige øyet. Din beste reaksjon er å fortelle henne at hun ser flott ut. Hvis dette er ledsaget av en klem og kyss, kan hun overse det faktum at hun var et utstillingsvindu for blekemiddel flekk på brystet igjen fra din tur på vaskeriet. Husk disse spørsmålene er en invitasjon for positiv oppmerksomhet.

Den mest fryktede spørsmålet er, "Ser jeg feit i dette (sett hva hun har på seg)?" Kvinnen inviterer deg til å se på kroppen hennes. Hun vet nøyaktig hvordan hun ser ut, men hun gir deg en sjanse til å kommentere. Den perfekte svaret er noe langs linjene at hun ser flott ut i hva hun bærer. Husk, mener den gjennomsnittlige kvinnen være overvektig er uønsket. mannen som slutter hun gjør ser fett kan ende opp med å spise alene.

Ofte nettdating menn stille spørsmål og kvinner gi kryptiske svar. En bursdag, jul, eller en annen spesiell hendelse kommer opp og en velmenende mann ber om gaveforslag, men får et skuldertrekk og en kommentar om ikke plager. Mannen kan være jublende siden han er av kroken så langt som shopping.

Din unnlatelse av å kjøpe en gave eller den rette gaven kan ende en spirende forholdet. Kvinner forventer menn til å vite hva de liker og lage en egen innsats for å plukke ut en passende gave. Det trenger ikke å være dyrt, men en gjennomtenkt gave tjener stort poeng og demonstrerer hvorfor du er en keeper.

En mann tror han stakk foten i munnen fordi hans dato opptrer merkelig. Når han spør om noe er galt, svarer hun: "Nei, ingenting."

Det kan være ingenting. Det beste alternativet er å ikke gjøre et stort nummer ut av det. Hvis det er en stor avtale, vil kvinnen til slutt fortelle deg.


Hvorfor kvinner teste menn? Kvinner generelt verds relasjoner mer enn menn gjør. De får verdi, stabilitet og lykke fra sammenkoblingen. Med dette er tankene, de ønsker ikke å kaste bort tid på en mann uten potensial. Kvinner også initiere 70% av samlivsbrudd og skilsmisser når de tror de har gjort en feil. Med dette i bakhodet, kan menn bruke all den hjelp de kan få.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.