Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

NettDating

Nettdating En fersk artikkel på Tango nettsiden avslørte åtte moderne regler til dating.
1. Kvinner ønsker å betale ifølge undersøkelsen, 42% av kvinnene oppga at de ville betale kategorien.
Egentlig? Jeg finner dette vanskelig å tro. Er de frivillig til å betale kategorien for å få en date? Deling kategorien er en helt annen sak. Den som betaler for datoen er i kontroll av datoen teknisk. Dette er en strømbryter fordi kvinnen ønsker å diktere datoen.

Tradisjonelt mannen betalt og planlagt dato. Jeg kjørte denne ideen forbi en mann for å få den mannlige POV. Hvis han virkelig ønsket å gå ut med kvinnen, så det var greit. En kvinne han var ikke sikker på om han ville sette det ned til hennes vesen kontrollerende og glemme henne.

2. Femten minutter er alt som skal til for å avgjøre om en person vil fungere som en dato. Dette betyr at enhver tid etter femten er bortkastet hvis den første gnist ikke forekommer.

Jeg må være uenig. Mens jeg likte kjæresten min i utgangspunktet var jeg ikke sikker på om du fortsetter å se ham før det tredje dato. Døde visst av den femte dato. De første femten minuttene av vår første date ble brukt bestiller mat. Er en person skulle komme opp og la etter femten minutter å lage opp en unnskyldning om en syk kjæledyr?

3. Ikke liker daten din for noen grunn, forteller ham. Glem høflighet, kanskje daten din ikke er rørt på at du ikke liker ham, dele følelsen det vil være en høflighet.

Uenig, dating er vanskelig nok uten å få en umiddelbar kritikk når du er på date. Kutte dato kort, et avslag på alle fremtidige datoer, nekter å godta en venneforespørsel eller en takk, men nei takk fungerer bedre enn en 10 ting jeg hater om du listen, spesielt i en offentlig setting.

4. Ikke gå hele veien på første date eller for flere datoer etterpå. Det er ingen mulighet eller grunn til å bli kjent med hverandre. Ofte etter den skjebnesvangre one night stand, det er ingen fremtidige datoer eller de har en tendens til å ligne booty samtaler.

Jeg er enig med Tango.

5. Følg opp etter en date er en forventning. Kvinner liker vanligvis en umiddelbar samtale eller tekst ved neste dag. Menn har en tendens til å vente tre dager for å ikke å vises for ivrig. Mangel på oppfølging indikerer minst én person var ikke så imponert.

6. Telefon daten din. Det er et halvt dusin måter du kan kommunisere med din date, men over 80% fremdeles foretrekker å høre stemmen din.

Enig. Hvert nivå fra texting til statusoppdateringer setter avstand mellom mennesker. Har du virkelig ønsker å dele hvordan du følte om din date med 300 venner på nettet?

7. Når er rett tid å FB daten din? Jo yngre personen det mer sannsynlig at de ville venn datoen.

Husk, hvor mye av din kjærlighet livet du ønsker å offentliggjøre. En ung dater tilsto han rullet gjennom kvinners profiler oppdage deres smak i musikk, filmer og favoritt mat. Han oppdaget også sin sans for humor eller mangel på en. Han bestemte seg for om de var nede på jorden eller en drama queen. Han klarte alt dette i et par timer med meandrerende gjennom sosiale medier. Han forklarte at det var tilsvarende seks datoer. Han nesten aldri gikk ut med en kvinnelig etter å undersøke hennes sosiale medier. Han forklarte med et smil og et skuldertrekk at det ikke var nødvendig.


8. Gjør ting med vennene dine. Det gjør at din venn til å møte daten din, men også gjør det mulig å se hvordan daten din samhandler med dine venner.

Hvis en person er å sette på en handling, er det vanskeligere å holde det opp med flere personer. Ofte er det godt å se hvordan han eller hun er med andre før du får også involvert.

Samlet, Tango råd var anstendig selv om det var ment for et yngre publikum. Er det noe element du voldsomt uenig med nettdating?

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.