Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Learn More Part 5

To datingsider historier har noe til felles, et manglende fokus på kvinnen. En femti-noe kvinne bestemmer seg for å vente på en passende mann før han hadde tid for henne. Han først palmed henne av med den unnskyldning at han var for opptatt for et forhold. Hun innledet sine sjeldne datoene de klarer å ha om hver seks uker til to måneder. Hun ringte, mailet, og planlagt datoene. Sammendraget av historien var etter å gjøre dette i tre år, hun scorer to datoer i én måned. Triumph, bare det ikke er en virkelig. Tre år og hun gjør all planlegging. I beste fall er hun hans sosiale sekretær.

Den andre historien som har vært over hele nyheten er Dating Assistant. Matthew Valentines 'virksomhet bidrar til den travle forretnings score en date med en attraktiv, egnet kvinne. Han er ikke en matchmaker. Han eller en av hans assistenter utvikler en online dating profil for mannen, som garantert vil lokke enkelt hottie. Han korresponderer med kvinnene, deretter etiketter dem med betegnelser som Material Girl, Attention Whore, etc. Han presenterer sin anmeldelse, arrangerer deretter samtalen der selve leder skal snakke med den kvinnelige. Hans tjenester er bare $ 9,50 en time. Gjør du lurer på hvor mange timer Matthew investerer i hans jobb siden han sparer mennene så mye tid.

Mr. Valentine har få noen tilbakeslag fra ulike dameblader. Selv CNN hoppet på båten peker ut det var et sammenbrudd i autentisk kommunikasjon. Hva det koker ned til, i begge etasjer, er mannen ikke bryr seg nok til å sette noen interesse i å forfølge kvinnen. Flertallet av et forhold er i jakten. En mann forfølger en kvinne fordi noe har utløst hans interesse. Hvis han ikke setter tid eller krefter til å bli kjent med en kvinne, så han er ikke interessert.

Hva kvinne ønsker å gå ut med en mann som ikke engang starte kontakt eller dato? Han er ikke investert og kvinnen er litt mer enn en dating-versjonen av fast food stasjon gjennom vinduet. I den første historien, kanskje mannen bestemmer seg for å bosette seg for kvinnen fordi i tre år hun har gjort alt for ham. Hvorfor sette ut noen innsats? Bare om tiden hun tror hun har ham, en annen kvinne som fanger blikket hans, en som ikke er så imøtekommende og gjør ham arbeide for å samle sin oppmerksomhet. I sin tur, verdsetter han kvinnen han har å arbeide for å trekke hennes interesse.

Som for den travle forretningsreisende, vil han behandle sin date som en hovedrett på en restaurant. Han har ingen problemer avvise kvinnen for den minste lille ting siden han ikke sette noen innsats i å bli kjent med henne. Antakelsen vil være at dating assistent kan finne en mer passende kvinne for ham, som er en assistenten vil oppmuntre. I teorien er det ikke til assistentens fordel å ha mannen koble opp med en evig type gal umiddelbart. Det er også vanskelig å forklare det mystiske klikk som gjør det mulig å vite når en person er riktig.

Til tross for alle former og detaljer, får den utøvende annen manns mening om hvem som ville være en god dato for ham. Denne type dating hjelp pleide å bli kalt arrangerte ekteskap og foreldre meglet det. De sannsynligvis gjorde en bedre jobb siden de visste at den virkelige personen, ikke glammed opp versjon den utøvende gir å gjøre seg høres ut som en premie i motsetning til en selvopptatt person.

Til slutt, enten ved hjelp datingsider av metoden, kvinnene finner seg med menn som ikke har tid til dem og svært liten interesse.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.