Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Datingsider Beste

En datingsider beste kvinne i en utdatert frisyre eller klær som minner mer om noe din mor hadde på seg er en skikkelig turn off. I du noensinne har sett filmen, Must Love Dogs; du kommer til å huske den nyttig søster satte førti-ish hovedpersonen Agder fornøyelse bilde som profil skudd, en annen feil. Noen ganger dating profil snubler er forskjellige for menn.

1. Abs Shot at det er flott at du har magemuskler, men se opp for konklusjonene kvinner kan tegne. Det ene er at du er en body-besatt vektløfter. Den andre er at du forestille deg dine potensielle datoer for å være overfladisk. Det er et tredje alternativ, spesielt hvis det er ingen leder, er at du har brukt en annens abs. Med Photo Shop, kan du selv holde hodet på.

2. The Car Shot du kan elske din bil, men sannsynligvis ikke ønsker å bruke den i et bilde. Det innebærer bilen er svært viktig at noen kvinner synes dette off-putting. Kvinner som definerer menn ved bilen de kjører kan mulig rabatt deg før du møter.

3. Du, bærbare maskiner, og Messy Room-denne øyeblikksbilde er galt på så mange nivåer. Først forteller den potensielle datoene du er en slask, litt mer enn en ungdom uansett hva din alder er. Det viser også at du ikke bryr seg nok til å rydde et hjørne av rommet for pic. Til slutt, den bærbare, selv om vi alle bruker dem, maner frem bildet av en ensom mistilpasset bla gjennom chatterom og pornosider.
Rotete rommet, No Laptop, men fortsatt Weird


4. barbeint Shot en fersk undersøkelse gjennomført i Storbritannia og Sør-Afrika viste at den ydmyke foten er en turn-off. Jeg er ikke så overrasket siden de fleste menn ikke klarer å holde opp sin fot grooming.

5. For godt Photo jeg vet du gikk et sted din venn foreslo. Ble mer lekker opp og hadde litt arbeid gjort, Photo Shop slag for et fantastisk skudd. Problemet er at du aldri se ut som i det virkelige liv. Massevis av kvinner skyte seg selv i foten med Glamour skudd; ikke faller inn i samme hull.

6. The Other Woman bilder-Det kan være Vegas showgirls, kolleger, Hooter jenter, eller til og med din søster. All din potensielle dato ser er en annen kvinne ved din side, og det er ikke rom for henne. Noen menn sette gamle bryllup bilde tenker et bilde er bedre enn ingen bilder. I dette tilfelle er det ikke.

7. Drunk eller Drinking Photo Du vet hvis du var beruset i bildet. Hvis ditt smil ser av kilter eller lent mot veggen fordi du ikke kunne stå på egen hånd, nix bildet, Samme gjelder med bilder av deg og den gigantiske margarita eller bære et halvt dusin øl, det bare gjør at du ser ut som en alkoholiker i motsetning til en sosial drikker.

8. The Baby eiendomsselskap Hvis du ikke har en baby, ikke bruk en. Noen menn feilaktig tror det gjør dem ser attraktive snarere som poserer med en valp. Ikke slik, ser kvinnen en mann trolling for en mor eller bestemor. Men valpen fungerer.

9. Mr. Adventure Photo Det er her du kanskje har gjort noe en gang og tok et bilde. Bildet av deg klatring i en racerbil på Epcot testbanen eller avventende en varmluftsballong antyder dette er noe du vanligvis gjør. Hva du trodde ville være en kul bilde slås av kvinner redd for høyder eller irritert av NASCAR. Ironisk nok, du var aldri det inn heller.

10. Diverse Photo Mens dating, ville jeg noen ganger trekke opp profiler fylt med bilder. Min første tanke var at mannen hadde en flott selvbilde å laste så mange bilder før jeg fant ut at de var diverse bilder av blader, vann, solnedganger og andre merkelige ting. Ved første, jeg trodde det var en sjanse til å vise frem fotokunnskaper, men jeg var ikke ute etter en fotograf. I ettertid innser jeg at han kunne lett ha lastet ned bildene fra ulike nettsteder. Til slutt, det fortalte meg ingenting om ham. Det var bortkastet tid.

11. Selfie er den verste datingsider synderen. Spesielt hvis tatt med blits i speilet på badet med en rotete bakgrunn også. Det forteller potensielle datoer som du ikke har noen venner eller kolleger villig til å ta et øyeblikksbilde. Det er kryp element til det også. Hvorfor er du på badet å ta selfies? Hvem tror du ikke vil vite
beste?

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.