Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Datingside

Datingside Hvem har ikke hatt en venn sitat til dem: «Det er bedre å ha elsket og tapt enn aldri å ha elsket i det hele tatt" etter et samlivsbrudd. Lord Tennyson skrev de minneverdige linjer etter en død av en nær venn. Selv om sorgen var intens, var han fortsatt takknemlig for opplevelsen.

Det viser seg de forhold som ikke står testen av tid kan gjøre en person mer ønskelig. En fersk undersøkelse påpekte at når vi leter etter en potensiell date eller kompis, kvinner foretrekker menn som har hatt tidligere forhold. Alle disse slektninger eller venner som kastet aspersions fordi et forhold gjorde ikke sist var uvitende om at ved å ha et forhold en mann beviser han dato-verdig.

Kvinner foretrekker en mann som andre kvinner gift eller var i et forhold med. Ironisk nok er dette den samme i naturen også. Den kvinnelige primat foretrekker den mannlige som andre kvinner parret med. Det er ikke så overraskende at en mann i et forhold er attraktivt fordi han har allerede passert en annen kvinnes godkjenning.

Mannen som aldri har hatt et solid forhold er en risiko for at de fleste kvinner ikke er villige til å påta seg. Å være skilt og klar til å prøve igjen kan være en god egenskap på en datingprofil, men det er en fin linje. De fleste kvinner vil akseptere to mislykkede relasjoner innen en periode på fire år. Mer enn to ikke høres ut som en mye av et forhold, men mer som en seriell dater.

Fem eller flere i løpet av en fireårsperiode skremmer de fleste kvinner unna. Hensyn til den tiden det tar å utvikle et forhold. Det betyr at mannen driver fra en kvinne til den neste uten noen ned tid til å sørge, eller selv vurdere sine handlinger. Slik oppførsel signaliserer manglende evne til å være alene. Det er en knall rød flagg vaier i vinden, signaliserer at fem kvinner funnet mannen utilfredsstillende.

Hvorfor er to det magiske tallet? Det viser den mannen har nok gode egenskaper til rente kvinner. Det faktum han bare hadde to relasjoner innen en fire års tidsramme demonstrerer han har gjort en innsats for å opprettholde forholdet. Han verdsatt forholdet og kvinnene.


Mannen som har hatt ett forhold datingsider kan være et lykketreff. Den som har to ikke. Det er en annen ny egenskap i å bygge profilen til en attraktiv, dateres mannlige. Først blir et hus er en stor avtale. Deretter en utmerket kreditt scorer bedre en manns attraktivitet. Nå, en mann som har elsket og tapt er faktisk en bevist fangst.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.