Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Beste Datingsider Here

beste datingsider here Hva kan slå en kjekk kar inn i en stygg dust på første date eller før? Cosmo magazine mener denne listen dekker det. Kommentarene er min egen.

   1. Aggressiv eller uvøren kjøring.
Hvis en fyr er en dust til anonyme drivere, er det en smal sak han vil blåse opp på hans dato til slutt. Dette er også en person med et offer mentalitet og tar alt personlig.

   2. En sjel patch eller fippskjegg.
Prøver for hardt å være kul og ikke holde tritt med utviklingen. Mange balding menn gå med en fippskjegg å bevise at de kan vokse hår eller annet sted. De fleste kvinner er ikke imponert.

   3. Iført noe av Ed Hardy.
Det ligner på nummer to. Ed Hardy antrekk naturlige habitat er på en tenåringsgutt er tilbake.

   4. Røyking.
Det gjør alt lukter røyk inkludert pusten, hår, klær, og daten din.

5. Ringe til alle sine venner "bro".
Det gjør mannen høres ut som en dårlig sitcom karakter. Den som prøver å opptre som en hipster, men er det ikke. Det viser også en grad av umodenhet som er ukledelig.

6. Har ingen hobbyer eller interesser.
Seriøst, som ikke har noen hobbyer eller interesser? TV er ikke en interesse eller en hobby. Det viser en mangel på fantasi og gir ingen samtale godbiter. Det skriker kjedelig.

7. Ikke lese bøker.
Dette er svært lik seks. Det viser ingen intelligens eller fantasi. Nok en gang har kvinnen ingen måte å få kontakt med mannen. Hun kan plukke en mann som liker noen av de samme forfatterne eller sjangere.

8. Dårlig oppførsel.
Aldri hyggelig, men den essensielle mangel på oppførsel kan drepe fremtidige datoer.

9. Bad grammatikk eller staving.
Dette viser vanligvis opp på online profiler. Med stavekontroll og grammatikk sjekk på Word, det er ingen unnskyldning for dette. Selv Facebook korrigerer stavemåten. Det viser mannen ikke bryr seg nok til å gjøre et godt inntrykk. Det viser en mangel på ambisjoner også. Mannen aldri prøvd i skolen, og er ikke å gjøre noen forsøk på å flytte opp på karrierestigen som demonstrert av hans grammatikk og rettskrivning.

10. Å være uhøflig å servere, bartendere, eller folk som jobber i detaljhandel.
Noen menn tror dette er kraftig atferd, men det er ydmykende for kvinnen. Kvinnen som mannen prøver å imponere kan ha vært eller er en servitør, bartender eller arbeider i detaljhandel. Du kan satse hun kjenner noen som gjør.

11. Banne mye.
Det er noen yrker var banne er vanlig. Selv med det sagt, er en dato som ikke fungerer. Det er vanskelig å skille mellom jeg banne fordi jeg er gal eller jeg banne fordi jeg er den voksne versjonen av en junior high gutt. Det er heller ikke populært.

12. Ubesluttsomhet.
Dette er den tilsynelatende hyggelig fyr som ikke kan gjøre opp sin mening hva restaurant for å gå til eller film å se. Ofte vil han be sin date for ideer og fortsatt handle usikker. Kvinner som for menn å planlegge datoer. Mr. Ubesluttsom ender opp med å gjøre kvinnen gjøre alt arbeidet. Hvis han ikke kan bestemme hvor du skal spise, hvordan kan han gjøre livet altering valg?

13. Iført en Bluetooth headset overalt.
Oh yeah, menn som ser ut som romvesener og bærer på ensidige telefonsamtaler i det offentlige er ikke imponerende.

14. Iført en fedora.
Jeg er uenig! Noen menn ser veldig datingsider bra ut i en lue. Det eneste problemet er når de ikke klarer å ta den av innendørs. Hvis han har på seg hatten inne, det er en god sjanse for at han tok en av de dyrere kurs om hvordan man skal tiltrekke seg kvinner som anbefaler iført øyelapper, fargede kontakter, hatter, etc. for å skille seg ut fra andre menn. Han har flere rare ting til våren på en potensiell date høflighet av hans kurs.

15. Ringe sin ex "gal.
Det er to personer i alle relasjoner. Den tidligere kan ha vært gal, men å kalle henne det betyr at mannen ikke klarer å være ansvarlig for hans svikt i ekteskapet. Det betyr også noen forhold som ikke fungerer vil bare være på grunn av wacko kvinnelige. De fleste kvinner ønsker ikke å spille den rollen.
Hvilke egenskaper mener du bør være på listen beste here?

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.