Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

En beste datingside annen studie utført både i Storbritannia og Sør-Afrika kartlagt hvilken del av kroppen del appellerte til det motsatte kjønn. Poenget med studien var å se om folk på to forskjellige kontinenter delte de samme resultatene. Det var 41 kroppsdeler / områder å velge mellom, men noen fikk ingen stemmer. Resultatene var svært like, men splittet langs kjønn linjer.

Kvinner foretrukket i denne rekkefølgen når så på en mannlig modell iført undertøy.

1. Lips og munn
2. Indre lår
3. nakken
4. Nipples
5. Senk tilbakeUnderarm karakter på den minst attraktive mannlige trekk. Det ville være interessert i å se denne studien gjentas i USA med vekt på muskel modeller.

                   Hvor er biceps, den six-pack abs, den muskuløse brystet?

Menn foretrukket i denne rekkefølgen når du ser på en kvinnelig modell i undertøy.

1. Lips
2. Nakken
3. bryst / brystvortene (uavgjort)
4. Bunn
5. Hips

Føttene fortjente den minst attraktive trekk hos kvinner. Bare tenk på alle pengene bortkastet på fotpleie og sko.


Den kvinnelige listen er ikke så stor av en overraskelse med den tradisjonelle kjennetegn som gjør en kvinne se annerledes ut enn en mannlig. Flere studier insisterer menn foretrekker svingete kvinner, men stikke tynne modeller publikum rømlinger og magasiner. Årsaken bak dette er å markere klær, ikke kroppens iført dem. Meldingen kvinner får er at super tynn er ønskelig.

Kvinner kan gjøre det bra å legge mer vekt på hva som foregår på sine lepper i motsetning til sine føtter. Så igjen, kan de ikke ha på seg sko for å lokke menn, men selv i henhold til en annen beste datingside studie.

Er du enig med studien? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.