Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Blog

Hemmeligheter til beste datingside riktig og klokt.

Posted by [email protected] on December 15, 2014 at 9:55 PM

En fersk artikkel om Tinder.com på The Huffington Post hadde meg re-evaluere tilstanden dating i USA. For de som ikke har hørt, er Tinder en dating app. Den har et bilde eller bilder med en 500-tegns beskrivelse, som er tilsvarende tre pluss tweets. Personen som leser ditt bilde plasserer en X på det hvis hun ikke liker profilen eller et hjerte hvis hun gjør. Umiddelbar varsling skjer når noen du hearted har hearted deg.

 

Artikkelen skrevet av dating coach David Wygant, forklarer han utviklet en profil for å prøve programmet ut. Han betraktet seg selv en anstendig leter mann og appellerer til det motsatte kjønn. Wygant hearted flere lokale kvinner. Noen eldre enn ham og andre han anses som attraktive som ham. Det var de som han mente ville sjekke ham ut i en offentlig setting og enda yngre kvinner som foretrakk eldre menn. Han fikk nøyaktig null hjerter tilbake. Etter hjerte-ing dusinvis av kvinner, Wygant fikk ingen slike på sitt eget bilde. Hva var greia?

 

Han var ikke å se på modeller eller skuespillere, men vanlige kvinner. Men hver kvinne avvist ham. Alvor mannlige har nettopp kommet inn i verden av kvinner. Uansett hvor smarte eller morsomme kvinner er, hofte til midje ratio ender opp som målepinne .

 

Det ironiske ting om denne artikkelen var at kvinner kan være å bruke den samme ekstreme standard av attraktivitet at de har klaget om menn bruker. Her er en kjekk mann som vet hvordan du skal skrive en god beskrivelse, fordi han er en dating coach, men han får nada. Det gir ham også en følelse for hva hans klienter opplever også.

 

Så er det mulighet for at han var for pen eller for glatt i sin beskrivelse. Det er nok av posers med attraktive bilder hvis eneste mål er å skille en kvinne fra hennes penger. Kvinnen i spørsmålet kunne ha avvist ham som ikke er reell.

 

Møte noen du aldri har møtt og vet ingenting om tar motet eller dumhet; det kommer an på hvem du snakker med. Kvinner som helhet ønsker å vite mer om mannen enn den lille Tinder profilen. Møtet er for utveksling av informasjon, men det ser ut som svært få mennesker noensinne gjør det til selve møtes.

 

Så igjen, er beste datingside coach ikke akkurat anonym. Kanskje noen kvinner googlet bildet og lurte på om de ville være en del av den neste artikkelen, eller leksjon. Utilsiktet, de faktisk var.

 

Wygant kunne ha sjekket artikkelen om Global Grind om hvorfor kvinner sveipe bildet til venstre for å finne ut om han var skyldig i noe de dating app snubler.

 

Han til slutt ender artikkelen med en kommentar om Tinder være noe for folk i tyveårene. Kanskje det er. Likevel kutter det ut mye av den første flørt, møtet av øynene, sjenert smil, casual Hellos som betyr noe mer. Dette er alt tapt i en fast food tilnærming til dating. En kvinne kan passere på en mann hvis smil er ikke bred nok eller øyenbrynene trenger grooming.

 

Din Tango ga tre kvinners POV i en annen blogg. To var ikke så interessert siden de hadde hørt mennene brukte app bare for sex. Den tredje kvinnen diskutert skravlet om et dusin datoer som aldri utviklet seg til noe.

 

 

Kommer tilbake til vår dating coach, må man spørre seg om de kvinnene han hearted bare følte de var en.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.