Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Blog

Den rare del om beste datingside på internett.

Posted by [email protected] on December 15, 2014 at 10:00 PM

Først beste datingside skal jeg spesifisere hva noen folk oppfatter som rare, andre synes er greit.

 

1. Sneak dato - En kollega eller medarbeider inviterer deg ut til en film, konsert, eller en hendelse, påsto de invitert en rekke andre mennesker. Ingen andre viser.

 

2. Embellisher - Denne personen pads ut sin profil for å imponere eller bedra. Hevder å ha ett barn, når sannheten er det fem, så ille som notering ditt yrke som internasjonal spion på profilen din? Folk ville vanligvis tenker den andre var en humoristisk taktikk.

 

3. skinny bilde - Folk flest ønsker de så slik de gjorde i videregående skole. Publisering et gammelt bilde vil ikke gjøre det skje. Du vil bare ende opp med noen som er nær-minded nok ikke til å gå ut med tunge folk, og er ikke redd for å si det. Legge realistiske bilder.

 

4. The Drive-by date - Dette er en fyr eller jente som bare ønsker å møte på en kaffebar og spesifiserer du bære et bestemt kles element som en rød skjorte. Dette gjør det vanskelig dater å kjøre av og øyeeple deg før de bestemmer seg om de vil selv gjøre deg høflighet av å stoppe.

 

5. E-post King & Queens - Disse menneskene ser ut som store mennesker og skrive gode ting. Det eneste problemet er at du aldri noensinne møte dem. De kunne ha ødeleggende sjenanse eller en ektefelle.

 

6. Persnickety Single (den kvinnelige versjonen) - Denne kvinnen vil bare gå ut med menn minst fire inches høyere og gir mer penger enn hun gjør. I stedet for å være en sjeldenhet, er hun mer av en stift i online dating verden.

 

7. Persnickety Male - Han mener han fortjener en supermodell til tross for han er ingen modell selv.

 

8. Mann Whore - behandler han ofte datoer som prostituerte.

 

9. Ynkelig dato - Dette kan være en mann eller kvinne som har endeløse historier om en fryktelig barndom, fornærmende relasjoner, og gale sjefer. Han eller hun kan også kaste inn en kronisk sykdom og selvmordstanker for godt mål. Kjøre fort.

 

10. cheapskate - Dette er vanligvis mannen siden han er fast betale for første date. Selv billige menn innser at de har til Shell ut penger for en date. Hvis du ikke har noe imot å spise under happy hour for å få gratis forretter, snike i din egen film drikker, lyver om alderen din for å få rabatter, da du møtte din perfekte match.

 

11. Hallelujah Dater - Det tar aldri for lang tid å oppdage at daten din er en tur ned Frelses Highway når du trodde du skulle for pizza.

 

12. Meal Dater - Noen kvinner har mer interesse for et gratis måltid eller hendelse enn deres dato.

 

13. Urealistiske forventninger - Når du kommer midt alder 40+, du ser din alder, men noen mennesker er forskrekket når sine datoer gjøre også. Gå se i et speil en gang, spesielt om morgenen.

 

14. Bait and Switch - En mann som poster bilder i hans profil av ham stående ved siden av en corporate jet, dyr bil, eller yacht å gi inntrykk av at han er eieren. Jada, han vil tiltrekke seg de gullgravere som vil slippe ham så snart de oppdager at han ikke er den faktiske eieren.

 

Bilder 15. Group - Menn lett innrømme at de ser på bilder før du leser profilene. Profil bilder sammensatt av en rekke gruppebilder skyter deg selv i foten. For det første er det vanskelig å plukke ut profileieren. Det innebærer også at personen ikke kan stå å være alene, noe som kan være av å sette til mer innadvendte menn.

 

16. Mann gruppebilder - Kvinnen ønsker å forestille seg ved siden av deg. Det er vanskelig å gjøre når armen er pakket rundt en kompis, en eks-kjæreste, eller en Vegas showgirl. Det er en sjanse hun tror din venn er fyren hun dating og er skuffet når du viser.

 

17. The Party Animal - De fleste er opptatt av å gjøre et godt inntrykk på en første date. Personen som drikker for mye på første date er en partyløve eller mer enkelt sagt, en beruset. Den ultimate lokke av å ville se bra ut foran en ønskelig fremmed var ikke nok til å begrense drikking. Få en ledetråd.

 

18. Kissy Face Bilder - Ingen ser bra ut gjør dette. Det er snarere som disse bildene som gjør hundens nese ser stort ved hjelp av et fisheye-objektiv. En fersk undersøkelse fant menn på online dating-nettsteder har klaget over kissy ansikt bilder fordi det forvrenger den kvinnelige ansikt og gjør det stygge, ikke sexy.

 

19. Sosiale medier snooping - Noen mennesker føler behov for å fortelle alt de gjør via sosiale medier. Det er en undersøkende verktøy. Ikke føler behov for å gi ut din sosiale medier håndterer umiddelbart. Ulempen er hvis ting ikke fungerer må du koble fra eller forby din nedlagte Romeo fra å kontakte deg.

 

20. Cell Phone Monitoring - Dette er når din date eller signifikante andre er stadig visning av samtaler eller tekster med eller uten din tillatelse. Dette viser en mangel på tillit.

 

Det er sannsynligvis hundrevis av andre. Husk å ikke forhåndsdømme datoer, men å forvente det beste. Behandle dem hvordan du ønsker å bli behandlet. Folk trenger ikke automatisk finne noen de klikker med. Dating tar arbeid. Etter å ha sagt alt dette, gjør din sikkerhet en prioritet. Dette gjelder både menn og kvinner.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.