Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Blog

20 hemmeligheter for dating på nettet!

Posted by [email protected] on December 10, 2014 at 3:05 PM

En fersk artikkel av Din Tango oppsummerte 20 ting du lærer om dating i tjueårene. Nysgjerrighet hadde meg bla gjennom lysbildefremvisningen beste datingsider for å finne ut om jeg visste at disse tingene. Overraskende, noen av dem jeg fant ut ganske nylig. Hvorfor er det?

 

 

Folk over førti vanligvis giftet seg i begynnelsen av tyveårene, og ofte til deres high school kjæresten. De hadde svært få relasjoner eller dating erfaringer for å tjene som en kunnskapsbase. Det er derfor dating verden er vanskelig for den modne voksen. Singel er ikke noe de vet. Det er alle slags regler og forventet atferd. Det ville være nyttig å vurdere dem.

 

1. Folk i barer er ute etter sex, ikke relasjoner, og absolutt ikke ekteskap. (Jeg har alltid mistenkt dette til tross for alle filmer og sitcoms som har heltinnen møte henne lykkelig alle sine dager i en drikking etablering, vanligvis bartender.)

 

2. Spill virker ikke. Det betyr ikke at folk ikke spille dem. Noen husker kanskje en bok som heter The Rules. Denne slanke boken ga info om hvordan å fange Mr. Right. Ironisk nok, det fungerte noen ganger. Dette, selvfølgelig, forvirrer problemet. Spill, som løgner, til slutt får du i et rot av problemer.

 

3. Du fortjener noen som gjør deg glad. Noen som ønsker å og gjør gjennomtenkte ting for deg. Det tok meg evigheter å lære dette. Mine forsøk på å tjene tenkt oppførsel mislyktes. Lykke bare kom etter at jeg plukket en annen type mann.

 

4. Hvis det er ingen kjemi med en gang, ikke kast bort tiden din. Jøss! Vent litt, jeg er uenig. Mang en kvinne har vært i brann for en bad boy bare for å bli kvalm av hans shallowness dager senere. På den annen side, folk vokse opp sammen og forelske år senere. Jada, kan en person rasjonalisere hvorfor han eller hun bør liker noen, som ikke er kjemi, men ren, uforfalsket desperasjon.

 

5. Drunk sex suger. Anger er ikke så stor heller.

 

6. Å være noen du ikke er en uendelig spill. Innse at hvis en person ikke tror du er fantastisk som ekte selvtillit da du ikke trenger ham eller henne i livet ditt. (Late lærepenge for meg.) Du trenger ikke å presentere den virkelige deg umiddelbart.

 

7. Spar tid for deg. Altfor ofte folk bli et par og hylle sine venner og interesser. Dårlig avtale fordi slutt harme sett i over atferd, selv om partneren aldri bedt om det.

 

8. Invester i det siste, avbryte fremtiden. Folk som forventer sine datoer for å opptre som tidligere datoer vil ha problemer med noen gang å få til andre tidspunkt. Det innebærer å være sårbar. Du kan ikke sammenligne alle menn til din fornærmende ex. På den annen side, hvis daten din er slem nå det vil bare bli verre med tiden.

 

9. Dyre gaver trenger ikke bety knebøy. Som tenåringer, ønsket vi gaver som et merke av ønskeligheten. En mann kunne kjøpe en Mercedes w / o blinke øye, men det trenger ikke sette likhetstegn mellom kjærlighet eller indikere eksklusivitet.

 

10. Sosiale medier er et forhold morder. Ikke lufte din klagemål luftet online. Når du gjør det, oppstår sider, og den vokser inn i en feide.

 

11. oversharing forvirrer problemet. Dette skjer når du bestemmer deg for å trave ut hver krangel mellom deg og kjæresten til en jury av dine likemenn. Ja, de vil ta din side, noe som gjør at du lurer på hvorfor du selv sette opp med rykk.

 

12. Respekter deg selv. Folk henter inspirasjon fra deg så langt som hvordan å behandle deg.

 

13. Middag og en film vil ikke klippe det for hver dato. Til slutt en eller begge av dere vil bestemme forholdet er kjedelig og bryte den av. Hva du gjorde var det som var kjedelig. Blande den opp, utfordre deg selv til å prøve nye ting. Kast i en gatefestival, dans, keramikk klasse eller to.

 

14. Dato netter er et must. Nå som du er et par må du planlegge i oss tid.

 

15. Breakups suge. Hva er verre er å leve med en fornærmende, apatisk rykk.

 

16. redusere forventningene. Hvis du er på utkikk etter drømmeprinsen, har han ikke vært på radaren siden det 17. århundre. Han var aldri siden han er oppdiktet.

 

17. Å være singel er bedre enn å bli fremmed åk w / en weirdo, spiller, eller et greit for akkurat nå fyr. Single ser bedre og bedre noen ganger.

 

18. Sex er ikke bra hvis du ikke kan spørre om hva du vil. Ikke vent et år eller to før bringe den opp.

 

19. Bli den fet en. Sjenerte gutter kan gjerne gå ut med deg, men de trenger hjelp. Kjæresten min var overbevist om at jeg ikke var interessert fordi jeg ikke gi ham signalet. Jeg vet fortsatt ikke hva signalet var.

 

20. Fyren som ikke vil forplikte, vil ikke. Slutte å kaste bort tid på grooming noen for å få dem klar til å begå. Det er derfor tidligere gift med menn er bedre enn aldri gifte menn i dato evne. Deres track record demonstrerer de vil forplikte seg. Noen ganger, de bare ikke vil få kontakt med deg. Godta det og gå videre.

 

Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke lære minst fire av disse til siste par årene. Nå dager, folk bo enkelt lenger og dato mer, noe som gir dem flere opplevelser og reflekterende perioder. De gjør ofte sine første forpliktelser på et mye senere alder. Det er ikke så overrask par som giftet seg ung bryte opp som de vokser til forskjellige personer. Det er også fenomenet bestemor og bestefar avskjeds måter fordi folk lever lenger. Til slutt, millioner av single mennesker er clueless når det kommer til dating.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.