Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Blog

Beste datingside regler for bygge din dating profil Part 1

Posted by [email protected] on November 19, 2014 at 4:50 PM

Det er tid til å lære å sette din beste foten fremover, online. Dating ekspert Lisa Copeland deler hennes reglene for å lage den perfekte online dating profilen.

 

 

Tross alt, er din online dating profil den første introduksjonen en mann har til deg. Du er bokstavelig talt markedsføring selv til den mannlige befolkningen online. For noen kvinner som høres ekkelt, men i virkeligheten gjør vi det hele tiden.

 

 

Hvis du møtte en mann på en fest, ville du ha gjort samme; viser ham din beste side. Den eneste forskjellen er i virkeligheten du har tid til å korrigere umiddelbart en faux pas.

 

 

Online, har du ikke den luksusen så du trenger profilen viser på en måte som vil fange en manns øyne og interesse umiddelbart. Siden dette er din første møte og hilse, du profilen høres flørtende og morsom. Det er hvordan du ville være i det virkelige liv.

 

 

Tenke nytt om når du møtt noen personlig. Du kan Le mer på hans vitser, du betaler nærmere oppmerksomhet til hva han sier, og du viser din beste side.

 

 

Her er 9 reglene for å gjøre samme online:

 

 

1. bli spennende.

 

 

Spenningen er hva du ønsker en mann føler når han har gjort lese hva du har skrevet. Du ønsker å presse e-knappen så fort han kan for å kontakte og møte du ham.

 

 

Når du bestemmer hva du ønsker å sette i profilen din, må du først vite hva dine beste kvaliteter. Det er ikke noe mer sexy med en mann enn tillit. Når du føler godt om deg selv, vil du bli en mannlig magnet.

 

 

2. Vær kreativ. beste datingside

 

 

Komme opp med ideer eller små historier som maler et bilde av to som en mann kan forestille seg i. Du vil bruke en scene som dette til å fange interessen til en mann. Han se ikke scenen akkurat som deg, men han er i stand til å visualisere historien du har opprettet med ham i den. Og hvis han gjør, du har hektet ham. Hvis han kan bildet selv i din historie, mer enn sannsynlig skriver han til deg.

 

 

Gjør din profil flørtende. Han trenger ikke å vite alt om deg i denne første introduksjon.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.