Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Blog

Beste regler for bygge din dating profil Part 2

Posted by [email protected] on November 19, 2014 at 4:50 PM

 

 

3. den færre "Jeg har" bedre.

 

 

 

Tenk på det. Når du går til en fest, og du møte noen som holder ordtak, "jeg gjør dette, jeg liker det, jeg er dette" ikke får du lei? Du kan få fast med vedkommende lenge med mindre noen hjelpe du.

 

 

 

Online, har du færre enn 10 sekunder å få hans oppmerksomhet før han beveger seg på. Gjøre dem teller! Prøv å lage din profil tittel fengende, ved hjelp av aktiviteter du er involvert med å lage ditt online. De kan være slags dumt, men det er greit. Målet ditt er å få en manns oppmerksomhet raskt. Mellom ditt smil, et flott bilde og et klønete eller Smart navn, har du en sjanse til å skille seg ut fra alle andre og bli lagt merke til.

 

 

 

4. Bruk riktig stavemåte og grammatikk.

 

 

 

En stor pet peeves for mange menn er forferdelig staving og grammatikk i profiler. Du kan skrive din profil i Microsoft Word eller andre dokument-programmer slik at det fremhever noen feil, og deretter klippe og lime avsnittene du har skrevet i profilen online.

 

 

 

Småting som skrivefeil kan være nok til å gjøre menn raskt gå til en annen profil.

 

 

 

5. ikke ta disse vanlig faux pas.

 

 

 

Jeg vil du skal vite at i min 40-tallet, jeg gjorde noen av de dummeste feilene når det kom til profiler. Jeg skrev ting om å gjøre love på en strand med min sjelefrende. Hva i all verden var jeg tenking? Det hørtes romantisk til meg. La sex av profilen. Det gir menn feil inntrykk og oppmuntrer dem du sannsynligvis ikke ønsker å skrive til deg.

 

 

 

Utelate ord jeg leter etter min sjelefrende fra profilen. Menn har fortalt meg at de ser det i hver kvinne-profil. Målet ditt er å se unike. ikke det samme som alle andre.

 

 

 

6. ikke skryte.

 

 

 

Spesielt ikke skryte din ut av denne verden ser ut. Men se hva du ser ut, men hvis du forteller dem på skryting måte, vil de tenker du stakk opp og gå videre.

 

 

 

7. ikke gjøre krav.

 

 

 

Prøver ikke å gjøre krav på din profil om lønn og hvordan du ønsker å bli underholdt på de dyre restauranter i området. Selv gutta med penger ønsker ikke en kvinne forteller dem hvor du skal dra og hva du gjør.

 

 

 

De har hatt nok krav i livet inkludert de satt på dem av eks-koner og familier. De er ikke ute etter en gjentakelse av hva de bare igjen.

 

 

 

8. være tro mot hvem du er.

 

 

 

Ellers er det som falsk reklame, som er vanskelig å holde tritt. Prøv ikke og late som de er en bestemt måte å tiltrekke en kvalitet mann, når i virkeligheten, er du ikke at kvinnen.

 

 

 

Du har ingen kontroll over som han til slutt ønsker eller er på jakt etter. Du bare har kontroll over hva du vil i en kvalitet Man.

 

 

 

Faktisk, gjør du deg selv en bjørnetjeneste later til å være hvem du tror en mann ønsker. Faktisk setter du opp feil type mann å komme inn i livet ditt. Plus, det starter forholdet i en falsk måte. Formidle som i profilen være autentiske selv.

 

 

 

9. ende med en beste datingside krok.

 

 

 

Avslutt din profil med en setning som ber en mann å vise han er interessert. Eksamen

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.