Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Blog

5 Fun første date ideer

Posted by [email protected] on November 19, 2014 at 4:30 PM

Så du har vært online dating og du har nettopp stilt opp din første date! Vi si hoppe standard middag og en film og velge noe litt mer kreativ. For akkurat den riktige datoen ideer, nådde vi ut til Last First Date grunnleggeren Sandy Weiner. Sjekk ut hennes fem unike første dato ideer for å gjøre et positivt førsteinntrykk under:

 

# 1: Skating

 

Hva bedre sted å hisse opp de gode minner enn en skøytebane? En første date på en skøytebane oppnår to ting: Det viser din vilje til å gjøre noe potensielt pinlig (som prøver å holde balansen), og det gir deg muligheten til å holde på hverandre.

 

# 2: Båtliv

 

En båtliv første date gir rolig miljø med åpent vann og gir deg nok av ting å snakke om. Selvfølgelig, sørg for at du tar en skipet sikkerhetskurs og sjekke båten for noen mekaniske eller strukturelle problemer. Den drømmen dato kan raskt slå til katastrofe uten skikkelig forberedelse.

 

# 3: Stjernekikking

 

Et teleskop, klar himmel og et teppe i en park gjør for en flott første date, fylt med naturlige første kysse øyeblikk og muligheter for lang samtale. Sørg for å lese opp på de konstellasjoner og stjerner, slik at du kan imponere daten din med litt astronomi kunnskap.

 

# 4: Laser Tag

 

Få frem barnet i deg og din date med en natt med laser tag. Innendørs arenaer generelt forby grov-boliger og overdreven lek, slik at du ikke trenger å bekymre seg for ting å bli for ut av hånden.

 

De fleste av disse første dato ideer er billig og tjene den hensikt å gjøre samtalen lett og naturlig. De kan også tvinge deg til å gå ut av den vanlige komfortsone, noe som er hele poenget.

 

# 5: Thrifting

 

Par volunteeringIn datingside denne verden av overflødig og materialisme, er loppis en fin måte å vise dine menneskelige side og dele ler i prosessen. Etablere et budsjett fra $ 15 til $ 20 for å sette sammen den mest heslig antrekk du kan fra bruktbutikk klær. Fangsten er at du både må endre til klærne og bruke dem til din middag dato. Ideen er å bli hovedattraksjonen på din restaurant valg (sperring kjole kodeproblemer) og ta mange bilder. Du vil være i stand til å le av hverandre og ha et varig minne til å fortelle barna dine (hvis, selvfølgelig, du til slutt gifte seg).

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.