Datingsider. Beste Datingside.

Click here to edit subtitle

Blog

Hva er din datingsider klasse?

Posted by [email protected] on December 10, 2014 at 3:05 PM

Noen gang følt at din date gradert du? En ny app kan resultere i at du får en ståkarakter for å få en date. Denne nye app heter karakteren. Kvinner eller menn kan kjøre en datingsider datingprofil gjennom den. Den bruker algoritmer for å bestemme en karakter.

 

Det karakterer på:

· Populariteten-hvor mange personer likte profilen eller svart på det. (Høres ut som high school all over again.)

· The Message-det måler grammatikk, konstruksjon, og hensiktsmessigheten. Vulgær kandidat slår ut big time. Personen villig til å ansette stavekontroll eller Rediger Minion bør gjøre det bra.

· Hvis du tjener en F, du er borte.

· AC klasse vil netto deg noen nyttige tips, snarere som en wingman.

 

Dette App er ikke ute ennå. Ville det være rettferdig? De fleste bør være i stand til å lese en profil og avgjøre om meldingen er bra eller ikke. Samme med popularitet, er det ikke vanskelig å finne en kjekk, velformulerte mann ville være populært. Tipsene kan være nyttig.

 

På oppsiden er det kan bla gjennom profiler for å plukke ut de beste kandidatene. Dette ville være nyttig, spesielt siden mange mennesker er avhengig av personlige assistenter i den elektroniske jakten på en date. Er dette en del av jakten på den perfekte personen? Ofte folk har flere ting de ikke vil ha i en dato enn egenskaper de vil ha. Er du finne grunner til ikke å gå ut med noen? Ofte er de legitime og selv instinktive. Er du selv dating fordi du tror du skal? Det er noe å vurdere. Er The Grade en god app eller annen mulighet til å skulke ansvar vetting dine egne datoer?

 

Hvis The Grade bestått eller selv ga en sosiopat høye karakterer ville det være ansvarlig? Con menn eller kvinner alltid vet hva de skal si og hvordan du sier det. Ville en app gardere deg mot dette? Hvis noen ser ut til å være for godt til å være sant, så sunn fornuft forteller deg at han eller hun ikke er ærlig eller ekte. Ville en app vet dette dette eller belønne profilen med en A?

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.